Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma har aldrig sagt att hon älskar mig

Din familj följer med till stationen för att vinka hejdå.
Min ber mig ta med posten på vägen ut.




Fri vers (Fri form) av Eleonore Ava
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 00:52



Bookmark and Share


  Zandor
trist...
2016-08-16

  Gunnar Hilén VIP
Det känns tomt och kallt. Kan du säga till om att du längtar efter de orden ? Visar man kärlek på annat sätt ?
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Eleonore Ava