Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAR DU NÅGONSIN

Har du nånsin varit med någon och inte har kunnat tänka

Har du nånsin varit med någons läppar lika mjuka
som rosens färg

Har du nånsin varit med någon vilket hjärta är så
stor som ett öppet hav

Har du nånsin varit med någon och väljer att springa
din väg och gömma dig

Har du nånsin varit med någon där du är rädd
för känslorna du har på insidan

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-07-16 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj