Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT STARKASTE FARVÄL

Jag vill

vara ditt

favorit hej

och ditt

starkaste farväl

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-16 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj