Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Nattens vila
kontrast mot
dagens rörelse

Dagens liv
kontrast mot
nattens lugn

Kärlekens kraft
kontrast mot
ensamheten

Ensamhetens tystnad
kontrast mot
kärlekens uttryck

Du och jag
vi två
är förenade




Fri vers av AjBi
Läst 308 gånger
Publicerad 2016-07-17 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi