Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Musiken som hördes
väckte minnen till liv

Doften som kändes
väckte minnen till liv

Bilder som sågs
väckte minnen till liv

Minnen väcker känslor
sorgsna och glada

Minnen lever kvar
inom mig

Jag saknar dig
älskade mamma




Fri vers av AjBi
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-17 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi