Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Hon satte sig på stolen
med håglös hållning
djupt suckandes

Jag kände mörkret
som låg runtom
den tunna kroppen

Hon stirrade tomt
framför sig
utan att se

Tystnaden säger mer än ord

Jag sträckte fram
den röda rosen
smekte hennes kind

Kroppen sträcktes
ögonen fick liv
munnen log

Orden bröt tystnaden

Så lite behövs
för att glädja
en medmänniska

 




Fri vers av AjBi
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-17 02:27



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Ljuvliga toner i denna dikt
2016-07-17

  Angela Bohlin VIP
Tänkvärda rader...så lite man behöver göra för att glädje en annan människa... Fint!
2016-07-17

  Anira
En vacker text som innehåller så mycket.
KÄr leken och omtanken finns i orden.
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi