Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 12 ur den morgontröttes bönbok.

Fader jag ber dig
i morgonväkten
hör min enkla bön.

osämjans vindar
härskar i världen
hjälp mig att förlåta

låt min hälsning till
mina grannar i trapphuset
utstråla glädje och värme
Herre hör min bön

© Bosse 17 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-07-17 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låt mig slippa att hälsa på folk, är min bön.
Jag retar upp mig på att folk KRÄVER att man ska hälsa. Har de den mentaliteten låter jag helt enkelt bli. Vad ska de göra? Polisanmäla mig??
Skällde en gång ut ett par fascister i elljusspåret för att de KRÄVDE att jag skulle hälsa på dem, vilt främmande människor.
Förmodligen hade de inte förväntat sig opposition.
De blev näpsta.
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten