Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 33 ur den morgontröttes bönbok.

Herre låt mitt
hjärta förbli rent
och fritt från onda
och otillbörliga tankar

bevara mig från svek
låt mitt hjärta fortleva
i tro, renat av din godhet

Amen.

© Bosse 18 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-18 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fil 2:13; Hebr 13:21; Rom 12:2; 2 Tim 3:16-17.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten