Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Sikte Framåt.


Ord på vägen


Ruvar på Idéer -
å undrar om de
är relevanta.

Det måste finnas
en Utgång i
Spindelväven!,,,

Jag har mig själv -
ifall alla andra
sviker !

Värmen i min
kropp röjer, att
jag är vid liv, än !

Tungt, landade
hans blick - -
i min Själ.

Trasiga delar
vart hela,
en annan dag..

Tror på det eviga,
att det bär på
sköna Sanningar !

Vad har hänt ?
Hur hamnade jag,
här? Vem är jag ?

Svalka över
heta skuldror
vore önskvärt.

Är inlindad i
en försvinnande
Sommardag ...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-18 16:43



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vilja att söka efter något bättre än den rådande situationen, tanken på att regissera sitt liv själv, ta rodret i hand - medan tid är--- ja, så läser jag texten...
men här finns en annan röst också som undrar: men vem är jag och hur har jag hamnat här?
vackra ord; "är inlindad i en försvinnande sommardag"
2016-07-18

  överlevaren VIP
Blandade känslor, i vandringen framåt...
speglande ord!
2016-07-18

    ej medlem längre
Frågor och funderingar som inte alltid är så lätt att få svar på. Låter på något sätt hoppfullt ändå...
2016-07-18

    Dan Myrbeck
Ja, den enda man kan vara säker på är en själv. Och inte ens det i alla lägen..
2016-07-18

    ej medlem längre
En underbar dikt om att vara människa. Slutraderna

"Är inlindad i
en försvinnande
Sommardag ..."

är så vackra och jag känner så väl igen stämningen. Bravo!
2016-07-18

  bumerang
Fantastiskt fin.
Talade till mig.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf