Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag

Det var torsdag eller lördag
och solens strålar pulserade
oupphörligt ut över marken
och in genom öppnade fönster
där leende människor kunde skymtas
Morgonen hade bara börjat
och allt var på väg att bli verklighet
Dröm för dröm löstes sakta upp
mot den djupblåa himlen
och spred sig som regnbågsfärgade
ballonger på väg mot hemliga mål




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-19 07:57



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Sådana mornar vill jag ha. Drömmer om att ha dem. Har dem ibland. Kan man köpa några av dig. Var ligger priset? Pris per morgon eller måste man betala för en hel vecka?
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta