Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LÅST ETTA.

15 par knästrumpor
ankelsockor
av hällös sort

lakan med spets
slitna örngott
av instoppsmodell

förutom intima plagg
bara att kasta bort

detta var vad som blev kvar
av ditt liv i glamour

© Bosse 19 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-19 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten