Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del äter ihjäl sig en del svälter till döds

Det är samma sol
som går ner
om du är fattig
eller rik

Och det är
samma pengar
men alla får
inte nyttja
dem

En del äter
ihjäl sig
en del svälter
till döds

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 221 gånger
Publicerad 2016-07-19 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj