Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En by av mörker och elände

Det är ingenting och det finns inget
En by av mörker och elände
Det finns kurage och det finns fruktan
Mellan detta finns inga moln av klarhet

En berg så högt att det nästan
rörde vid himmelen
En masa av moln uppenbarade
sig i örnens ögon

Det är ingenting och det finns inget
En by av mörker och elände
Det finns kurage och det finns fruktan
Mellan detta finns inga moln av klarhet

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-07-19 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj