Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkök

I sitt sommarkök gjorde hon allt
hon inte förväntades göra
Bredde ut sina vingar över köksbordet
blickade ut mellan röda pelargoner
mot molnens nya formationer
och följde deras färd över himlen
tills de upplöstes vid skogshorisonten
Vilade sin blick på en fluga i fönstret
som inte hade inte bråttom att hitta vägen ut
utan vandrade fram och tillbaka




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-20 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta