Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frukter av vår Samtid.


Vem skall skörda ?


Vart tar de vägen,

alla de Infall, som

- fladdermuslikt -

flaxar ur våra

dementa skallar ?!

Skall de plöja i

vår jord, - för å, sen,

plantera

Idéer, att växa upp -

i Sinnens Trädgård ?...

VEM skall skörda

dessa, - - vår Samtids

frukter, sprungna ur

vår Mödas mull ?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-20 16:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket tänkvärt o skickligt
skaldat!
2016-07-20

    ej medlem längre
Jag gillar det här med fladdermuslikt och dementa skallar. Jag avstår från att gissa vem som ska skörda våra infall och idéer, men din dikt den tycker jag är bra!
2016-07-20

    ej medlem längre
Det kan man undra, det återstår att se om det blir resultat!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf