Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALCHEMILLA

jag ser din dagg
i blomdoft klar
en droppe som en tår
ur längtande ögon

klara toner av kristall
plågar mitt minne
de ljuder skört som den sträng
på min fiol, som brast

lyckominnet blir ofta
som en tagg i mitt hjärta
lika vass som rosens

© Bosse 20 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-07-20 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten