Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NARCISSUS


narcissus var en skum figur
och ränderna gick aldrig ur
en egotrippads svanesång
en drunkning blev hans undergång
hans attityd blev underlag
för mänskligheten av i dag
som speglar sig i alkohol
och tror sig vara gjord av stål


LARZ GUSTAFSSON 20/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-07-20 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP