Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU STÅR DÄR OCH LYSER

DU STÅR DÄR OCH LYSER



När du står där och lyser
jag känner en sådan lust
För du ger mig allt på denna jord
Kärlek,värme och inte minst
värmande ord

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-20 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj