Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTTOT

MOTTOT

Så mottot blir, allt för kärleken för i morgon kan det vara över
Då hoppas vi att det är kärleken vi möter, för det är det
alla behöver

Allt för kärleken där vi kan växa till något stort
Vi lever för den sanna kärleken, det har vi alltid gjort
Bland vardagens bekymmer ser vi en ljus horisont
Kärleken är fastankrad, absolut ingen kameleont

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 298 gånger
Publicerad 2016-07-20 20:34



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Hur vet man att man lever för den sanna kärleken? I nuläget tolkar jag det som Gud, för jag har inte hittat någon livskamrat att kalla sanna kärleken... ^^
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj