Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv har pennan inte råd eller lust att gå in på barer men till en butik i teve går det i alla fall hett till på en fronten och då kan en få höra hela vitsen också, om barer och sådana saker som det går till i mera verkligheten.


Något litet om att ha en far




Nu trodde du kanske att du visste redan
allt som finns att veta om fäder...
men ack
så du i så fall bedrog dig,

för även om du tror
att du hört det mesta redan
så kan i alla fall
Lena-Stina berätta

att hon har en far
som åtminstone hon trodde
en sak han var ensam
i världen om att ha den talangen.

I teve annars så kan en få veta
att i vissa filmer eller serier
så berättas bara slutet av historien
och då kan det låta ungefär så här.

Och just då kom det in en gris i baren
och beställde en 'Blody Mary'.
Då skrattade församlingen nästan på sig
av pur glädje

för se stavning det har grisar
då aldrig varit bra på,
men det hörs så sällan när de pratar
så det spelar liten roll i sammanhanget.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP