Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTA ÄR DITT

MITT HJÄRTA ÄR DITT


Kärleken både ger och tar och ingen blir oberörd
Man borde så godhetens frö för att få en rik skörd
Ingen vet min hemlighet, att hjärtats port inte är låst
Känslorna svävar omkring så där mjukt och grandiost

Mitt hjärta är ditt och kommer att så vara i all oändlighet
Så vakna upp och njut av dagen detta livets gåvopaket
För dagen kommer när allt förändras och satt på sin spets
Låt alla rösta på kärlekens vingslag i ditt hjärtas valkrets

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-07-22 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj