Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyser som en lampa på himlafästet,

Du lever i mitt hjärta precis som när solen glöder
Min själ rinner som en flod och ständigt blöder
Denna stund av lycka, låt mig få behålla den kvar
Himmelens alla stjärnor tindrar, du är helt underbar

Kunde jag så blev hela världen till en rosenbädd
Du andas doften av ett jasminträd, så där vitklädd
Att kunna förstå vad riktig kärlek är, det är en gåva
Du lyser som en lampa på himlafästet, som en Nova

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-07-22 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj