Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i sommarmitt

Soldagg i glittergräs
Asfalten är ännu sval

Idag är busstidtabellen tom
Hantverkarnas skåpbilar har tagit helgledigt

Husbilarna har inte kastat loss än
Motorcyklarna står i nattvila

Lycracyklarna har tappat bort nyckeln
Och cabbar och veteraner äter brunch i godan ro

Den skönhetsmärkta vägen är ännu min
Bara min


© Birgitta Englund Dimitrova 2016




Fri vers (Fri form) av Klara Ord VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-23 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP