Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbild

Pojken reste sig ur vattnet
som efter en sömn
och lät fötterna sjunka ner
i den sammetsmjuka sanden
Log mot solen som mot en vän
han inte sett på länge
och tittade tillbaka ut över havet
Hans mor stod på bryggan
med blicken vänd mot honom
och han gick mot henne,
slingrade sina svala armar
runt hennes solvarma hud




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-23 13:50



Bookmark and Share


  stig wikman
VILKEN
UNDERBAR
SOMMARBILD.

KRAM Å APPLÅD.
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta