Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller i det stora mörkret


Jag faller i det stora mörkret
till ett ställe där jag inte vet något om
Allt snurrar runt,jag har ingenstans att ta vägen
Jag känner mig ensam och rädd
När jag faller undrar jag:
Finns någon där

Bo grapenskogf




Fri vers av Knoparemoj
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-07-23 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj