Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLORNAS FÄNGELSE

KÄNSLORNAS FÄNGELSE

Det är en fruktan mot det okända morgondagen
Eller är det en förvirring av nutiden
Kanske det är om vad som hände i går

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-07-23 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj