Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här flickan

den här flickan
kommer stå och vänta
tills du behagar titta
åt hennes håll.














Fri vers av MaFilda
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-09 21:27



Bookmark and Share


  Propella
Mer än härlig - den här är fenomenal!
2006-05-15

  Patrik G
Härligt. wow. Finner inga ord. Men den slog verkligen ann i mig.
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda