Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGSOMMAR




vägen till friheten
ligger varm, väntande
i sommarljus gryning

tystnaden
tystnaden

blänkande svart asfaltsväg
livets och dödens penndrag
genom grönskande åkrar
väcker min morgonlängtan

tystnaden
tystnaden

fridfull är högsommarvilan
innan höstens bråda ljud
av fallande frukt mot mark
och den mognande sädens
knäppande stör morgonfriden

© Bosse 25 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-25 05:38



Bookmark and Share


  Feminaz
Synnerligen vacker.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten