Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

Han hade små ögon
men de såg allt
och han hade
knutit henne till sig
med sin blick
och hållit sig kvar
medan hon sakta
blommade ut
och in i honom
Sedan upptäckte hon
honom på nytt
varje gång de sågs
Det storslagna
i hans milda sätt
att prata, röra vid henne
och varje gång
de inte sågs
log hon åt hur hon
tänkte sig honom
nyfiket ta sig fram
genom livet och staden
bland människor och ljud
och hur han sedan
drog sig tillbaka,
tog en vacker siesta
och samlade kraft




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-25 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin! <3
2016-08-05

  Öknens Ros VIP
Tycker om denna, den har en skön ton.
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta