Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKERT...


Mina tankar om dig är som regndroppar
på en blomma
Vackert...
Mina tankar om dig är som en regnbåge
vid ett forsande vattenfall
Vackert...
Mina tankar om dig är som en full måne
som lyser igenom en molnig himmel på natten
Vackert...

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-07-25 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj