Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KROPP INANDAS DIG

Jag har hållit i andra innan
men aldrig som detta
Där min kropp inandas dig
jag ryser av åtrå

Där mina känslor bli besannade
Från passionens styrka
Och om jag inte få dig snart
så brinner min kropp ner av eld

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-07-25 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj