Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg förekommer.

100000 är space i annan form. Man får nog börja så. 100000-1=11111 är compact code. 11111-1=11110 […] 30 i annan form. 30-1=29 – en [1] prim. Wow för prim. Måhända inte. Emellertid.  29-1=28 – vagnretur.
28-1=27 – esc. Wow förekommer. Måhända inte (oerhört) frekvent. Inte ofta.
27-1… nej. 23:50 (just) nu. Tecknet : betyder (typ/ /) omfång. Enligt konvention… wow. Okay så.
Ba+ får ha regelverk med annan fason. Och innehåller c – citron förekommer. 25 är [formellt] 1 (en) kvadrat. Må 25 / 7 fungerar. Formellt en [1] sär skrivning… wow… howdy. Må 25 / 7 är 1 (en) gles = gs [GS] modell. 7183 förekommer. Tydligen.
Må 25 / 7 är [formellt] 22112 – är är inkluderat i modellen. Må 25 / 7 är 22112 – wow. Wow förekommer? Wow förekommer. Också 1 (en) fråga? Tydligen. 
25 / 7 är okay. Enligt manualen.
2b / 7 före Ti [10] och 2.
2. Är okay… inget wrong.
27 / 7 före 28 / 7 – four. Bigrammet ou förekommer.
29 / 7 – ännu 1 (en) gles [7183] notering. 
30 / 7 – tydligen.
31 / 7 – på förekommen anledning.
1 / 8 förekommer.
2 / 8 eller 1 / 4 är (tydligen) frågan.
3 / 8 – en [1] modell.
4 / 5 / b / 7 / 8 / 9 – okay så.
Efter mycken tvekan… b ersätter sexan… okay. 
201b – y.
Ti 2b / 7 – okay. Natten fortsätter.
On 27 / 7 – tiden går. Och vällingen väntar? Nej. Men julgranen barrar? Enligt manualen. I foldern på skrivbordet. 
Programspråknamnet Ba+ är tillbaka. Även rönnbär förekommer.
Ersättningen […] fungerar. Ojsan… en [1] vatten melon. Wow… där är (tydligen) en [1] tvär flöjt. Tre (3) hyllmeter havre flarn. Emmaboda – åtta [8] bokstäver.
Grundproblemet är nollan, fortfarande. Matematikerna är nollanvändare. 
En [1] golf banan.
Okay så. Wow… måhända. 0 1 2 3 4 a b c d e f – minus fem [5] fungerar.
SUB… substituering pågår. 0 1 2 3 4 a b c d e f g… h. Nåväl… novellsamling. 
Lund – sexton 25 18 åtta – okay så.

0 1 2 3 4 a b c d e f g h i – okay så.

Okay för 2b JUL och ännu en [1] (tämligen) oäven text.

Färg förekommer.

Nä… modellen blir för jobbig. Men bokstaven b fungerar enligt manualen, troligen.

Finns (nu) något hinder för den [just] antydda modellen, designen… arkitetkturen… etc. N. Men modellen förutsätter (rimligen) realvärde på tecknen… mjae, nej. 

Lund 21 30 23 13 [87] enligt manualen.

Feb… ember.      

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 300 gånger
Publicerad 2016-07-26 00:10



Bookmark and Share


  farbror zwed
Okay så. De konverterade termerna blir ävna – inte oävna. Termen inte (ac) är viktig och även.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2016-07-26

  farbror zwed
701498d3 14229814274b
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed