Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarskratt

Sommarskratten kan höras
ända in i slutet av augusti
då de blir mer sällsynta
men fortfarande förekommer
lite här och där
De trivs bäst i gassande sol
och i närheten av vatten
Då kan de blomstra ordentligt
och bli kraftfulla utrop av glädje
som kan höras på upp till
en halv kilometers avstånd
Dessa skratt är särskilt effektiva
då de hinner spridas till många
människor under sin färd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-26 08:49



Bookmark and Share


  i af apa
fint
ser & hör...
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta