Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardagar

Det är dagarna
vi alla längtat efter
hela vintern
och hösten och våren
En efter en slår vi ut
och bildar en
skrattande kedja
som ringlar från
staden och ut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta