Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Flykt"


17 C

 

flytten går mot solnedgången

till adressen 17 C

 

det ligger närmare kyrkogården

och hålen på golfbana

 

barnasinnen går bort (i gräset)

måste begravas

 

gamlingarna letar bollar

på fel plats

 

det är nära

17 C




Fri vers av Ardo Wejka
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka