Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av en mördad präst.


Det röda...

det röda blodet
otorkat i sommarvärmen

omotiverat
gräsklipparen hostar
med astmatisk sympati

mina ögon skumma
av medkänslans tårar

kyrkofriden är
meningslöst förlorad

med böjt huvud
rensar jag bort
gräs från knivarna

© Bosse 27 juli 2016.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-27 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten