Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som arbetar på något eller åtminstone funderar på att arbeta, utföra sitt id, är strängt upptagen med att planera och vara lik en strateg i sitt som esse just när upploppsklockan verkar ringa och du redan kan se målsnöret.


Varje gång är som ingen annan




När det kommer till att sexa med någon, sig själv eller annan, är det av vikt att tänka på någon annan (en filmstjärna, någon som sjunger eller personen i kassan i butiken på hörnet) eller något annat, för att bara sedan gå på autopilot och göra allt det där en brukar göra medan tankar löper sig en egen som väg. Känslorna är ju ändå upptagna liksom armarna och resten av kroppen med att söka upprepa ett något invant mönster av något slag. En vet ju ändå med sig att var och en är i sin egen som värld och bara verkar vara närvarande, engagerad och litet undrande över det som händer, i vilken ordning det kommer och om det kanske är onsdag eller torsdag fortfarande. Just när en är upptagen med sådana saker som brukar hända så händer det nästan alltid att telefonen ringer, dörrklockan klämtar för dig eller något annat oväntat väntat. Men avbryter du aktiviteten? Om luren är nära så funderar du kanske (plonk spricker tankens ballong, om än tillfälligt då du tvingas tillbaka till verkligheten en stund) på att ta upp den och åtminstone få reda på just vilken idiot som har en stund över eller vill meddela att prenumerationen på tidningen (Kalle Anka eller Journalen) löper ut om några dagar och undrar om du töres förlänga den än en gång.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-01 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP