Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror jag ljuger

du tror jag ljuger
för att lögnerna finns
inom dig själv

tuppen i Kilafors
är minst tre meter hög




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-27 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker den är skön den här!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson