Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara dagsnivå


jag har släppt taget om framtiden

 

 

vilar i att varje

beslut beslutat nu, och nu, ger

 

framtiden allt syre den behöver

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-27 14:02



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... kan väl inte vara
det jag visades
av mina tårar?
2016-08-07

  lila fjäderblomman VIP
Om att ha tillit..
2016-07-30

  M M Mannheim VIP
Ja det hoppet får vi inte släppa.....
2016-07-28

    ej medlem längre
Fint skaldat!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP