Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DURLÅTS DANS

nu jag stämt min fiol
till en nattadans
stråken är hartsad, klar

väntar vid pigkammarns fönster
att strängarna gnisslande dra

locklåt, pigelock
lillördags nöjet
till logdans vi går

vindsfönstrets ljuslåga flämtar väl än
lockar mig svettvåt, välkommen hem
till en väntande, längtande famn

© Bosse 27 juli 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten