Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

De sa hejdå till varandra
vid buss nummer 5
Den som skulle ta honom
flera kilometer ifrån henne
för att sedan tomhänt
vända tillbaka till staden
där hon planlöst
skulle driva omkring
innan hon åkte hem till sig
Och dagarna skulle gå,
allt skulle fortsätta som vanligt
med molande saknad i deras bröst,
hålrum som sakta expanderade
för varje dag de inte sågs
Till slut skulle de förnimma
dofterna av varandra
i sina respektive ensamheter




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta