Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

Efter att han gått
blev hon kvar i hans doft
den han omärkligt
lämnat efter sig i hallen
Tills ytterdörren slogs igen
och hon vaknade upp
ur den magiska bubblan
de skapat tillsammans
hela dagen och natten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-28 09:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det
vilket vi tror brister
lever ofta kvar
när vilja
när mening finns

du skriver dofter
2016-08-17

  Carl-Johan Bachofner
Nej för tusan! Lyssna inte på pessimisterna. Bubblan håller. Den håller. Den håller oftare än vad en pessimist orkar tillstå.
2016-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre är det inte alla bubblor som håller!
2016-07-29

    ej medlem längre
Poff! Bubblor är sköra och håller inte särdeles länge. Och det går ju att blåsa upp nya varje dag.

Får både positiva och negativa tankebanor av dikten. Man läser ju liksom genom sitt eget livs glasögon :)
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta