Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tribut till Lotta på LisebergLotta,du är som en sommaräng

Lotta,du är som en sommaräng

Lotta,du är som sol efter regn
som sol efter regn
Du skiner som solen och får våra högsta poäng

Lotta,du är som sol efter regn
som sol efter regn
Du skiner som solen och får våra högsta poäng

Du ger så mycket värme,den går rakt in i min själ
för detta program den gör alla väl



Lotta,du är som sol efter regn
som sol efter regn
Du skiner som solen hon är som en sommaräng
Du skiner som solen hon är som en sommaräng


28-7-2016

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 351 gånger
Publicerad 2016-07-28 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj