Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEXT (NR) [#] e74 ELLER 1474 – WOW foerekommer. WOW ånyo. @…

foerekommer. WOW [70x100](cm)1000… wow.

Håkan <110/ /102> foerekommer. 

Liseberg = Lg (—————) førekommer. 

Häckner (––––––––––––––––) fœrekommer.

VARITÉ (é/ /ee) [E] f-ö-r-e-k-o-m-m-e-r.

Suzanne Vega […] förekommer.

Taube (E) [SB] förekommer.

PROGRAM = PM (pm) f-u-n-g-e-r-a-r.

- - - - - - - - - - - - R G B | f ö r e k o m m e r. //

\\ pynt {::} foerekommer. // // // // // // // //

BA och Ba (Ba+) førekommer. 

FOLDER {\/\/} (envelope) [COLOR] 

f  ö  r  e  k  o  m  m  e  r. O  k  a  y 

s  å. 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

__________________________

To Fr Lö Sö Må Ti On 

—————————————

_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Wow… förekommer.

C M Y

FÖREKOMMER.

28/7 (four) feurecomme27.

F7 och f7 […] f… e u r e c o m m e2 7.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-07-28 16:42



Bookmark and Share


  farbror zwed
   Wednesday (On) är okay. En vecka (week) är mycket minuter. Och sekunder. Se även: fs – foerstås.
    Vänligen, farbrorn.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________
2016-08-05

  Nanna X
Så hela veckan förekommer alltså. Jag var inte riktigt säker på det eftersom det är en semester-vecka.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed