Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKOLOGI

jag är livet
inte bara gröna blad
som du ser som granne med
potatisblast och dimgrön lök

livet har en ände
slutet är väl döden
så likt blasten som ruttnar
på kompostens ångande hög

det eviga ekosystem
som omger mitt liv
finns där plats för en själ
kan jag bli återfödd fri
själsligt förnyad med minnen

levande själ i dödssuckens rop
blir i ekologins förlossnings skrik
till en evig sång för livet

© Bosse 28 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-07-28 16:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Döden är början.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten