Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhålsmärkta känslor

Jag önskar att det fanns nyckelhålsmärkta känslor att köpa

Känslor att ta till när allting blir svart

Ty det är alltför lätt att stänga in det som sker

Gråten blir en smärtande klump i halsen

Glädjen blir lika platt som en nyasfalterad gata

Så jag önskar att det fanns nyckelhålsmärkta känslor att ta till

Var gång livet tappar fotfästet om så bara för ett tag

 

Men känslorna är lika nyckfulla som livet självt

Och det enda nyckelhål som finns att tillgå

Är de små som släpper in lite ljus i mörkret

Då jag åter sitter i min ensamhet och sväljer gråten




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-28 22:44



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Önskar dig ett lite större myckelhål med lite
ljusare syn på tillvaron.Skriv dikter.Du har ju
talang. TBG.
2016-08-02

    ej medlem längre
Så sårbart och fint! Tycker om idén med nyckelhålsmärkta känslor. Och att ordet nyckfulla finns med som ett slags motsats.
2016-07-29

    Dan Myrbeck
Lättsamt om det tunga.. Bra!
2016-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Tänder ett ljus och skickar en styrkekram!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP