Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädern

Fjädern virvlade
sakta i luften
likt en dammtuss
i fartvinden

Tystnaden bröts
av en duns
när fjädern
landade på golvet




Fri vers av AjBi
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-29 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi