Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONDA DRÖMMAR

allt är ett bländverk
när livets lust tar slut

det gråa har segrat

du står naken, avklädd
som en hamlad pil

stoft, stoft är allt som återstår
när sommarens blomma har dött

© Bosse 29 juli 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-29 11:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sant, men ur askan spirar liv
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten