Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku för, inte emot

 

 

och ljungen

bygger bergfast ryggrad

 

lovar höst igen!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-29 20:13



Bookmark and Share


  Jaseph
Jag gillar den direkt. Ljungen som doftar och syns så väl på öppna ytor. Det är fortfarande sommar, men hösten väntar. Det är vemodigt och vackert!
2016-08-02

    ej medlem längre
Visste inte att haiku också finns i 3 6 5
stavelser.Men bra ,riktigt bra.
2016-07-30

  lila fjäderblomman VIP
ja allting fortgår..
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP