Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ApoDos & Patos

Beroendet !

förtroendet,
misstroendet...
boendet.


Oberoendet,
Självförtroendet !



äldreboendet...




Fri vers (Spoken word/Slam) av H.C.B
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-29 21:32



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Starkt och med styrka i denna!

Att lätt bli missförstådd dessutom och utanförskapet!
2016-08-05

    ej medlem längre
gillar den här!
2016-07-29

  Marianne Räf
Viktiga saker, -- inte minst
boendet ! Klarar mig, nog, bäst
i egetboendet !! Vill EJ att
Hemtjänsten puttar in mig på
äldreboendet, ett helvete tror jag!
Kram Billy !!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B